Csak teljesen üres pendrive-ra tudunk felvételt készíteni, ha nem lenne, nálunk is kapható.

A bejelentkezések megnövekedett száma miatt a várakozási idő is megnőtt az időpontok tekintetében, érdemes már a 20. heti genetikai ultrahang után telefonálni. 

Akadályozatás esetén kérjük, hogy telefonon mondják le az időpontot, ellenkező esetben kénytelenek lennénk az állásidő költségét felszámítani. Sokszor várnak többen időpontra, kérjük, ne vegyék el a lehetőséget előlük, ha valami miatt nem tudnának eljönni a vizsgálatra. Szóljanak, jelezzenek időben mindenképp!  

Árkádia 5D ultrahang Szombathely

9700 Szombathely, Dolgozók útja 1.
Telefon: +36 20 400 9054

Rendelőnk az Árkádia Med Bio üzletben található a földszinten (Dolgozók útja 1).

A földszinten a Bringabolt mellett a Med Bio üzletben a váróban lehet helyet foglalni, kérjük, érkezzenek az egyeztetett időpont előtt pár perccel, hogy legyen alkalmuk ráhangolódni a nagy találkozásra! Az előjegyzési időpontokat igyekszem tartani, de ritkán, késés, valamilyen okból nehezített vizsgálat miatt némi csúszás (max. 10-15 perc) előfordulhat.

Rendelési idő bejelentkezés alapján: 20/400-9054 

Hétköznap: 9 - 18 óráig

Ha elsőre nem tudjuk felvenni, érdemes újrahívni, de minden nem fogadott hívást visszahívunk még aznap. A bejelentkezéskor elkérjük a nevet, mobilszámot, emilcímet. Amennyiben ikerterhesség, kérjük szépen jelezni bejelentkezéskor. Hétvégén nem tudunk telefonon bejelentkezést fogadni.

Fontos:

A vizsgálatot biztonsággal csak olyan hozott pendrive-ra tudjuk rögzíteni, amely jó minőségű, lehetőleg üres, mert minden esteben formatáljuk, hogy alkalmas legyen a felvételre. Ha nincs, mi is tudunk adni megfelelő felvételt biztosító teljesen új pendrive-ot.

Bejelentkezés:

+36 20 400 9054

Széchenyi 2020

Kiskönyv

Kérem, hogy a terhesgondozási könyvet („kiskönyv”) mindenki hozza magával! Ígérem, nem írok bele semmit :), de számomra segítséget jelent, hiszen így sokkal gyorsabban és könnyebben át tudom tekinteni a várandóssággal kapcsolatos eddigi történéseket.

részletek

Magzati Állapotfelmérés

Nem csak 5D Ultrahang, - Magzati Állapotfelmérés. Ha csak azt szeretnéd tudni, hogy van a baba a pocakban.

részletek

Ajánlások, praktikák a 5D ultrahang vizsgálathoz

részletek

Milyen tényezők befolyásolják a 5D ultrahang vizsgálat sikerét?

részletek

Egyéni szülésfelkészítés, tanácsadás

Az egyéni szülésfelkészítés nem csupán a gyakorlati kérdések átbeszélésében és a fizikai folyamat kísérésében nyújt segítséget, hanem az egyénre szabott információátadás révén lelki felkészítést is ad.

részletek