Ajánlások, praktikák a 5D ultrahang vizsgálathoz:

 • a vizsgálat általunk javasolt ideje: a 21-30. hét közötti időszak, ikerterhesség esetén: 21-25. hét. Ekkorra már túl vagyunk a genetikai célú vizsgálatokon és a magzat már elég „babás”
 • a napi normál étkezésen túl, közvetlenül a vizsgálat előtt nem szükséges enni
 • a vizsgálatot megelőző napokban különösen figyeljen oda a megfelelő folyadékbevitelre
 • kérjük, hozzon magával olyasmit, amit a baba szeret: csoki, cukorka, gyümölcslé, stb.
 • ha a baba fekvése akadályozza a felvétel készítésének sikerét, a kismama hozzájárulásával, - amennyiben ez számára nem kellemetlen - picit megmozgatjuk, finoman terelgetjük a babát, így ösztönözve az együttműködésre
 • azoknak a babáknak, akik nem szeretnek szerepelni, adunk időt, hogy hozzászokjanak a helyzethez, amíg ez megtörténik, sétát szoktunk javasolni és a várandós ehet-ihat bármit (amennyiben diéta nem tiltja), amire a magzat aktív mozgással szokott reagálni
 • ha az újabb próbálkozás sem hoz sikert, adunk időpontot egy következő rendelésre. Ilyen esetben természetesen nem kell 2x kifizetni a komplett vizsgálati díjat, csak a Magzati állapotfelmérést.


  Fontos:

  A vizsgálatot biztonsággal csak olyan hozott pendrive-ra tudjuk rögzíteni, amely jó minőségű és teljesen. Ha nincs, mi is tudunk adni megfelelő felvételt biztosító teljesen új pendrive-ot.

Bejelentkezés:

+36 20 421 9671

Széchenyi 2020

Kiskönyv

Kérem, hogy a terhesgondozási könyvet („kiskönyv”) mindenki hozza magával! Ígérem, nem írok bele semmit :), de számomra segítséget jelent, hiszen így sokkal gyorsabban és könnyebben át tudom tekinteni a várandóssággal kapcsolatos eddigi történéseket.

részletek

Magzati Állapotfelmérés

Nem csak 5D Ultrahang, - Magzati Állapotfelmérés. Ha csak azt szeretnéd tudni, hogy van a baba a pocakban.

részletek

Ajánlások, praktikák a 5D ultrahang vizsgálathoz

részletek

Milyen tényezők befolyásolják a 5D ultrahang vizsgálat sikerét?

részletek

Egyéni szülésfelkészítés, tanácsadás

Az egyéni szülésfelkészítés nem csupán a gyakorlati kérdések átbeszélésében és a fizikai folyamat kísérésében nyújt segítséget, hanem az egyénre szabott információátadás révén lelki felkészítést is ad.

részletek