Szolgáltatásaink

Árkádia 5D Ultrahang Szombathely

4d ultrahang szombathely szolgáltatások

Az Árkádia 5D Ultrahang rendelőben szeretettel várjuk a babát váró párokat, akik szeretnék gyermekük méhen belüli életét nyomon követni és erről az élményről emlékeket megőrizni.

Vizsgálataink:

1. Magzati Állapotfelmérés - az aktuális terhességi kornak megfelelő protokoll szerint a magzati jellemzők vizsgálata

2. Komplett 5D ultrahangvizsgálat - magzati állapotfelmérés+5D babamozi felvétel+képek pendrive-ra írva

A vizsgálat elvégzése közben arra törekszünk, hogy az élményen túl a felmerülő kérdésekre (amelyeket máshol nem tudott, és/vagy mert feltenni) is megnyugtató és kielégítő választ adjak.

A MSZNUT (Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság) érvényben lévő szakmai protokollja szerint történnek a vizsgálatok.

Bármilyen felmerülő probléma, gyanú esetén a konzultációs lehetőség, szakintézménybe irányítás biztosított.

5D Ultrahang rendelés bejelentkezés alapján: 20/4009054

Hétköznap: 9-18 óráig

Ha elsőre nem tudjuk felvenni, érdemes újrahívni, de minden nem fogadott hívást visszahívunk még aznap. A bejelentkezéskor elkérjük a nevet, mobilszámot, emilcímet. Amennyiben ikerterhesség, kérjük szépen jelezni. Hétvégén nem tudunk telefonos bejelentkezést fogadni.

Akadályozatás esetén kérjük, hogy telefonon mondják le az időpontot, ellenkező esetben kénytelenek lennénk az állásidő költségét felszámítani. Sokszor várnak többen időpontra, kérjük, ne vegyék el a lehetőséget előlük, ha valami miatt nem tudnának eljönni a vizsgálatra. Szóljanak, jelezzenek időben mindenképp! 

Fontos:

A vizsgálatot biztonsággal csak olyan hozott pendrive-ra tudjuk rögzíteni, amely jó minőségű, lehetőleg üres, mert minden esteben formatáljuk, hogy alkalmas legyen a felvételre. Ha nincs, mi is tudunk adni megfelelő felvételt biztosító teljesen új pendrive-ot.

A Magzati állappfelmérés során sem felvétel, sem fotó nem készül, a magzati jellemzők vizsgálatával foglalkozunk. A komplett 5D ultrahangvizsgálat tartalmazza a felvételt és a képeket pendrive-ra írva, és nyomtatva.

Megközelítés:

Rendelőnk a földszinten az Árkádia Med Bio üzletben található.

Kapcsolat

Bejelentkezés:

+36 20 400 9054

Széchenyi 2020

Kiskönyv

Kérem, hogy a terhesgondozási könyvet („kiskönyv”) mindenki hozza magával! Ígérem, nem írok bele semmit :), de számomra segítséget jelent, hiszen így sokkal gyorsabban és könnyebben át tudom tekinteni a várandóssággal kapcsolatos eddigi történéseket.

részletek

Magzati Állapotfelmérés

Nem csak 5D Ultrahang, - Magzati Állapotfelmérés. Ha csak azt szeretnéd tudni, hogy van a baba a pocakban.

részletek

Ajánlások, praktikák a 5D ultrahang vizsgálathoz

részletek

Milyen tényezők befolyásolják a 5D ultrahang vizsgálat sikerét?

részletek

Egyéni szülésfelkészítés, tanácsadás

Az egyéni szülésfelkészítés nem csupán a gyakorlati kérdések átbeszélésében és a fizikai folyamat kísérésében nyújt segítséget, hanem az egyénre szabott információátadás révén lelki felkészítést is ad.

részletek